Flare - De slimme stekker voor doven en slechthorenden

Door: Edwin de Kuiper

Vanuit de praktijk kwam pedagoog Marlike Schobben met het idee voor een stekker naar designer Edwin de Kuiper. Zij merkte dat wij ons veelal oriënteren op ons gehoor. Een waterkoker die uit klikt, een magnetron, oven of vaatwasser die piepen als ze klaar zijn. Voor mensen die doof of slechthorend zijn, zijn piepsignalen niet of amper op te vangen.  De Flare lost dit simpel op. Edwin de Kuiper heeft het prototype Flare verder doorontwikkeld.

Categorie├źn: Energie | Gezondheid | Smart City & Living

Over Edwin de Kuiper

Design, UX, Technology, Management

Ik heb mij gespecialiseerd in het toepassen van technologie in gebruiksvriendelijke producten en processen. Een voorbeeld? De Flare, slimme stekker voor doven en slechthorenden.   Mijn nieuwsgierigheid naar hoe het anders en eenvoudig kan, wat voor jou als klant belangrijk is én mijn kennis en vaardigheden wat betreft techniek en processen, pas ik toe in mijn ontwerpen. Hierdoor sluit ik altijd aan bij jouw wensen en krijg je innovatieve oplossingen en moderne fabricageprocessen.   Vanuit inhoud, in overleg en samenwerking. Daar sta ik voor.

edwin@edwindekuiper.nl
edwindekuiper.nl/flare-slimme-stekker-doven-en-slechthorenden

Helen Keller Stichting heeft interesse in de Flare

11 november wordt er in Rotterdam een presentatie gehouden over de Flare voor het Dovenontmoetingscentrum Swedoro op uitnodiging van de Helen Keller stichting.

11 november wordt er in Rotterdam een presentatie gehouden over de Flare voor het Dovenontmoetingscentrum Swedoro op uitnodiging van de Helen Keller stichting.

Geplaatst op 6-10-2017 door: Edwin de Kuiper


Terug naar vorige pagina

Reacties

U dient ingelogd te zijn om reacties te kunnen lezen en plaatsen.

Deze ontwerper

Heeft expertise op het gebied van:

Engineering | Integrated systems | Prototyping | UI/UX | 3-D Printing | Marketing

Zoekt naar expertise op het gebied van:

Manufacturing

Word gevolgd door

Jos Hardeman
Edwin van Enck